Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115266
j.leklem
Deltagare

Kul Jocke, att du har förtroende för styrelsen, det är lite si och så bland andra medlemar…

Läs Saab husbils tråden så får du se/läsa vilken kompetens som finns bland SSKs medlemar. Kolla åxå föreningens hemsida http://www.saab92h.se för att läsa vilken kompetens vi i styrelsen har.

Detta skrev Martin (ordförande i Saab 92h) till SSKs styrelse.

Några konkreta frågor;
Har Saabklubben ett intresse av att stå som ägare? I dagsläget verkar det bli en lokal förening som har intresse.
Med Saabklubben som ägare anser jag att förutsättningarna ”sannolikt” ökar för att husbilen kan visas på större Saabevenemang.

Kan Saabklubben ställa upp som sponsor? Exempelvis med pengar eller sponsring med domännamn för en kommande projekthemsida?

Sponsring är till en kostnad av 5000:-, ett domännamn kostar ca 500:- så inte var det några enorma summor vi bad om eller hur Jocke?

Du skrev: ser heldre att man satsar pengarna på nytillverkning av reservdelar till våra bilar. Tycker jag med, men skrämande mycket är slut sen månader tillbaka, så dit verkar inga pengar gå heller?

Pm:a gärna nummret till fribärande-spant konstruktioners experten.

MVH Jonas

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng