Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115277
sonettbjorne
Deltagare

Hmm för att ytterligare spä på debatten…

Jag blev medlem för mindre än ett år sen, anlednignen var att det här fanns just ett forum och en hemsida som va helt okej, och därmed valde jag bort Sonettklubben.

Har också ställt mig frågan varför denna osynlighet från styrelsen, men som sagt utan att vara med alltför länge reagerar iaf jag inte för mycket för det. Nu är det intressant att se att det finns många som känner den frustrationen.

För mig är demokrati öppenhet, jag har själv suttit på många poster i en styrelse, inkulsive som ordförande, om än i en förening som inte är lika stor som denna och inte med lika stor omsättning ekonomiskt som denna. Där tillämpades total öppenhet, styrelseprotokollen blev offentliga så snart de justerats och det fanns ett forum att debattera på. Lyxen med ett forum är att det finns moderatorer som leder debatten, det är viktigt.

För mig är det svårt att förstå att det på styrelsemötena skulle diskuteras så känsliga frågor att dessa inte skulle kunna komma medlemmarna till dels. Det här är en intresseförening.

Håller med Karl, frågor är till för att debatteras, inte minst av medlemmarna, att sedan styrelsen har mandat (vilket de fått av oss) att ta beslutet är naturligt i den här formen av demokrati, är man inte nöjd med det som medlem får man skriva en motion eller gå ur.

Jag har svårt att se att dessa frågor kan hållas i en klubbtidning som utkommer 4 gånger om året och då vi dessutom har en förening med medlemmar från alla hörn i Sverige. Återigen till forumets fördel.

När man tog beslutet om att ha ett forum valde man bort möjligheten att blunda för debatten som skulle kunna föras där, att hänvisa till telefon/klubbtidning då är att motverka beslutet om att ha en hemsida med forum.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng