Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115046
enor
Deltagare
Dicst wrote:
Frågan om styrelsens avsaknad av närvaro på forumet togs upp av mig på senaste styrelsemötet. Vi diskuterade och försöker jobba fram en lösning som ska fungera, men det krävs att vi hittar rätt former för hur det ska gå till.

Bra att du tog upp det. Jag måste dock säga att jag inte förstår vad problemet är. Om någon nyckelperson inte har en dator hemma, så låt kassören bevilja inköp av en begagnad enkel maskin för <2500 kronor, och placera den såsom tjänstedator hos vederbörande. Baka sen in i dennes uppdrag att kolla till epost och forum 1 à 2 gånger i veckan. Hur lång tid kan det ta, 10-15 minuter per gång?

Tex jag, Tomas, Janne och andra som sitter med i styrelsen kan inte i alla ärenden svara direkt på de frågor som kommer upp. Vissa ligger inte inom vårt område och måste kollas med tidigare beslut och respektive ansvarig så vi inte far med osanning. I vissa fall kan det även handla om ekonomiskt juridiska aspekter att ta ställning till. Under tiden vi gör det kan en ämnestråd på forumet springa iväg långt utanför ramarna innan ett svar kommer. Förstår du problemet?

Nej. Om det gäller nåt som man känner att man måste konsultera andra för, då skriver man i tråden att ”om detta måste jag konsultera andra, återkommer med svar inom en vecka” (eller hur lång tid man nu behöver). Då ser man i alla fall, som medlem, att det händer nånting alls och så småningom får man ett svar. Jag tror inte NÅGON klagar på ett sådant förfarande – man har förståelse för att vissa saker kan ta lite tid… vad man vill tydligt se är att nån bryr sej över huvud taget, och jobbar på saken.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng