Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ordföranden svarar om husbilen Sv: Re: Ordföranden svarar om husbilen

#115049
kaparn
Deltagare
fuling wrote:
Nu var det inte ordförandes/styrelsens medverkan på forumet som som var på tapeten.
Utan det som jag tolkar som ett totalt ointresse för husbilen.
Finns väll fler sätt än pengar man kan bidra med i ett sådant projet som husbilen.
tex ett ryggdunk från styrelsen.

Även om jag personligen även tycker saabklubben borde kunna sponsra med en bestämnd summa pengar. Lika väll som man kan få deg för att studera/forska saabämnet som INGEN har utnyttjat häller.

Hotrodder får väll söka stupendiom för att forska i saab husbilar 😉

Joseru Johan(fuling alltså han heter så) frånvaron på nätet har enligt mig en koppling till styrelsens ointresse.
vad jag har förstått så är styrelsens i det närmaste totala frånvaro på hemsidan orsaken till att när man fick förfrågan om stöd till husbilen så hade man ingen aning om vilken stor grej det var och vilket genomslag det hade och därför behandlade ansökan som ointressant.

Den här reklamen som går på TV just med ”våra kunder är vana vid att det går fort” är i det här fallet högaktuell för vår del. Att som en av Sveriges största märkesklubbar kasta sig tillbaks in i sjuttiotalets informationsmörker med brevskrivning och telefonsamtal är det som för mig är obegripligt och lite illavarslande i dagens IT-samhälle där allt informationsutbyte går med samma hastighet som din 95:a på strippen så måste en förening kunna ha koll på vad som händer på sin hemsida.

http://www.youtube.com/watch?v=ulcNxWjuDqA

Och att rättfärdiga det hela med att säga ”det bara är så” tycker jag inte att vi ska nöja oss med

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng