Sv: Re: Övergång till nytt forum/integrerat medlemsregister

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Övergång till nytt forum/integrerat medlemsregister Sv: Re: Övergång till nytt forum/integrerat medlemsregister

#201225
Jonathan
Deltagare

Det blir inget forumbyte här idag.

Efter att ha spenderat de senaste kvällarna med att förbereda, testa och planera övergången till det nya forumet/medlemsregistret så insåg jag sent igår natt att det här inte kommer bli bra. Det finns för många frågetecken kvar, för mycket saker som måste lösas först. Att stressa fram detta är inte rätt.

Jag har istället ordnat så att vårt medlemsregister fungerar på vårt tidigare webbhotell. Åtminstone så som det var efter serverkraschen, så att Anna kan arbeta med det och vi kan få ut adresserna till Bakrutan. Medlemsregistret har på köpet rensats upp rätt ordentligt (om än att det finns mycket kvar att göra där).

Det här är en bra sak. Det här ger mig möjlighet att fixa det som kvarstår med våra hemsidor/forum efter senaste serverbytet. Samt att jag kan planera och testa det nya forumet/medlemsregistret mer ingående. Vi kommer att byta forum här snart, men det kommer att ske först när jag är säker på att allt går som det ska.

Så, jag knackar vidare här och återkommer när jag har en vattentät plan. :TY

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng