Sv: Re: Överrenovera ?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Överrenovera ? Sv: Re: Överrenovera ?

#93854

Nu är du inne på ett jättesvårt ämne!

Det är upp till var och en hur mycket jobb och pengar man vill lägga på en renovering. Du måste utgå från bilens skick, hur mycket i tid och pengar du vill satsa, tillgången till reserv/ersättningsdelar, hur mycket du kan göra själv (motor o mekanik, kaross, inredning o lack) och vilket slutresultat du önskar uppnå. Det finns bilar i klubben där det lagts summor långt över 100.000 kronor på t.ex. ”jubbar”.

Själv har jag en 93B som jag turligt fick tag i. Den var rostlagad och lackad. Det mekaniska var i dåligt skick liksom inredning. Hittills har jag lagt över 30.000 förutom inköpspriset. Och en hel del återstår (inredning). Antalet timmar vågar jag inte tänka på …. men det har pågått i två år nu! (Bilen har varit körbar en tid, vilket kan ses på min hemsida)

Bestäm målet utifrån resurser och lycka till!

Så …. huvudfrågan är egentligen vad ska renoveringen ge för resultat?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng