Sv: Re: Påskjobb – top overhaul

Forum Övrigt Allmänt Påskjobb – top overhaul Sv: Re: Påskjobb – top overhaul

#63337
jakob a
Deltagare

Jag kommer bara på hörnen block-insug-topp och därikring som ett bra ställe att ”permatextra”. Jag skulle använda permatex på alla ytor. Hyvla av gamla packningsrester så det är plant överallt, håll cylindrarna rena, kolla så att oljekanalerna till vipparmsbryggorna är rena innan du sätter ihop. Glöm inte justera ventilerna . Följ åtdragningsmomenten och dragningsföljd, så, nu kommer jag inte på mer… jo, är du säker att oljeläcket kommer därifrån? Jag menar, det vore ju synd om det visade sig komma från ventilkåpor, bensinpump, oljefilter eller packbox när du satt ihop allt. 😡

Apropå ventilslipning, risken är nog stor att styrningarna är slitna. Jag snikade och slipade in ändå, det ryker inte olja om man har nya tätningar men jag är inte så säker att ventilerna blir så täta när man gör så.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng