Sv: Re: Pershavs blandade projekt

Forum Övrigt Projekt / Min bil Pershavs garage *T16 special* Sv: Re: Pershavs blandade projekt

#189060
jonathan p
Deltagare

@schwartz wrote:

är avgaset fortf. utan ljuddämpare som jag har för mig att förra ägaren byggde? Lär låta schysst iallafall 😎

Ses i veckan 😛

Just nu sitter det en simons avlång dämpare och jag tror det är rätt lagom, den mullrar bra ändå utan katt. T8:orna går betydligt hårigare, kanske har det med endel oförbränd bensin som hittar ut 😳

@Turbocab wrote:

Aha, du var och hämtade denna i Götet ja? Har vart med på några av våra onsdagsträffar, trevlig kille som hade den innan. Klart läcker färgkombination och galet fint med Aeropaket. Inte toppskick kanske men kul att du räddar den!

Kul också med jämförelsen där om acceleration. Känns dock i ärlighetens namn som att T16 behåller sina hästar bättre med åren än T8 gör med sitt lite krångliga insprut-system.

Jag har förstått att den varit på några träffar där uppe, den malakitgröna färgen är ytterst ovanlig i Sverige, nästan alla gick på export till US där den var desto mer populär, riktigt snygg färg enligt mig.

Den är i rätt taskigt skick, mycket som behöver gås igenom men man får ta en sak i tagit. Jag börjar med bromsar fram och vänster hjullager, sen blir det storservice och lite pill med avgaset.

När den är i bruksskick igen så tvekar jag inte på att ge den en hellack och en omgång med svets både här och där 😛

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng