Sv: Re: Pershavs garage *Skogsvrak snart busbil*

Forum Övrigt Projekt / Min bil Pershavs garage *T16 special* Sv: Re: Pershavs garage *Skogsvrak snart busbil*

#191487
jonathan p
Deltagare

Hittade min nuvarande bil på garaget, med lite mer lull lull än idag…

http://www.garaget.org/?car=61431

Nu har jag monterat 3 mer tidsenliga mätare i radiofacket i mitten och en annan moccaratt. Även pysslat lite med bakre stötdämpare där den ena gått igenom och lät rätt bra på vägen hem samt justerat avgaset och monterat superklämmor.

En lustig sak med bilen är att det sitter 2,0 topp och 2,1 insug, det torde vara en lite lustig kombination även om jag då enkelt kan uppgradera med 2,3 topp när tiden lider. Laddet är något nedställt nu, toppade 1,3 bar vilket jag tyckte var till att ta i med tanke på frånvaron av apc. En lustig sak som jag tycker mig se på garagetbilden är att jag för mig att det sitter bosch spridare på den där trots lucas insprut. Nu sitter det rätt spridare med förkopplingsmotstånd och den där dumpventilen är ersatt mot en orginal och sportluftfilter 😛

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng