Sv: Re: Pershavs garage *T16 special*

Forum Övrigt Projekt / Min bil Pershavs garage *T16 special* Sv: Re: Pershavs garage *T16 special*

#191778
jonathan p
Deltagare

Japp det var skönt att äntligen få till en og900 som inte är så förbannat rostig, du vet ju att jag kämpat ett tag att hitta något vettigt objekt, nu gick det på 4000:- att göra vid, hittade en bilplåtslagare som jobbade lite extra på kvällar och helger så 250:- i timmen men kvitto. Tog 12 timmar plus material och proffsigt gjort, inga dubbelplåtar förutom på stötdämparfästet där han lagt en förstärkning med tjockare plåt.

Vad gäller ic:n så vet jag faktiskt inte riktigt varför tidigare ägare bemödat sig flytta bak kylaren, jag vet också att det bara är på trubbar man brukar flytta bak den för att få plats med ic:n så den inte går emot strålkastarna. Den ic:n som är monterad är en något lägre variant som synes på bilderna, om där är kapat är kylarbalken vet jag inte ännu, ska kolla i veckan.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng