Sv: Re: Pershavs garage *T16 special*

Forum Övrigt Projekt / Min bil Pershavs garage *T16 special* Sv: Re: Pershavs garage *T16 special*

#191655
jonathan p
Deltagare

@Turbocab wrote:

Nope, den får nog bli kvar… Jag låter väl annonsen ligga ute men just nu kör jag den varje dag och älskar den!!! 😛 men visst, en T16 är ju inte fel…. Nu går den jättebra, men om nåt år etc, vem vet?

Har din manuell lucka??? Det är ju sjukt märkligt, har jag aldrig sett? Säker på att det inte är ombyggt av nån? Sitter motorn i eller inte? Vajrarna? Visst, det kan ju finnas, men låter ju som nån udda bil isåfall. AC var ju också sjukt ovanligt, men det har jag sett andra och det fanns väl kit för eftermontering tror jag. Skinnet däremot är ju som sagt standard. Farthållare har jag sett nån som har också, men det är nog också eftermonterat.

Vad jag förstått har T8 Special – röd panel, 3 ekrad skinnratt och skinndamask, oxblodsskinn, eltaklucka, elspeglar, elhissar samt då vanlig aero extriör. Manuell lucka har jag heller aldrig sett förr, men där är ju endel som är ombyggt på min, bland annat svart panel och instrument från nyare og. Elmotor och allt sådant är borta, vajrar borta. Så att någon skulle lägga ner tiden på att byta allt detta känns lite galet men man vet ju aldrig, jag gillar den manuella lucka då det går så förbaskat snabbt och smidigt att öppna och stänga den :smile

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng