Sv: Re: Peters projekt!

Forum Övrigt Projekt / Min bil Peters projekt! Sv: Re: Peters projekt!

#192080
peter
Deltagare

@Ståhlbom wrote:

Roligt att läsa att du, Peter, och dina Saabar lever! 🙂
Ett bra tag sen jag var aktiv här, har dock tittat in då och då men inte sett denna projekttråd förrän nu.
Man har ibland under åren som gått undrat hur det gått med dina Saabar synnerligen pärlan (pearlsaaben), läste nu att det återstår lite till innan den är klar.
Blir lite nyfiken vad som återstår innan du kan ta ut den och dra en repa med den, berätta gärna för det är säkert många som är nyfikna! 😉

I övrigt kul att läsa att utvecklingen med din röda stygga 900 inte stått stilla! 😎

Hehe jodå vi lever:) Ja du är inte ensam om å undra hur d går med pearlen, får väl frågan minst ett par gånger i veckan:) På en saabträff typ 20 gånger:)
Men det är mest småpyssel kvar, även om d är mycket småpyssel. Kjolar ska dit,taklucka kläs å monteras,göra färdigt inredningen, all el ska funka,fixa elfel, dra åt hjulupphängen,hjulinställning, och slutjustering av allt. Så i det stora hela är d väl inte mycket kvar. Bara d att jag inte haft rätta motivationen och tiden att ägna åt bilen. Å faktum är att jag bygger bilen åt mig själv och vill bara skruva med den när jag tycker d är å kul å inte känna måsten. Jag förstår att folk vill se den men d får ta sin tid helt enkelt:) Men till nästa sommar ska jag göra allt föratt få ut annars blir jag besviken på mig själv,jag vill bara köra den nu! Ska bli så underbart att få ta ut bilen en fin dag å bara få köra!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng