Sv: Re: Peters projekt!

Forum Övrigt Projekt / Min bil Peters projekt! Sv: Re: Peters projekt!

#192107
Ståhlbom
Deltagare

@Peter wrote:

Hehe jodå vi lever:) Ja du är inte ensam om å undra hur d går med pearlen, får väl frågan minst ett par gånger i veckan:) På en saabträff typ 20 gånger:)
Men det är mest småpyssel kvar, även om d är mycket småpyssel. Kjolar ska dit,taklucka kläs å monteras,göra färdigt inredningen, all el ska funka,fixa elfel, dra åt hjulupphängen,hjulinställning, och slutjustering av allt. Så i det stora hela är d väl inte mycket kvar. Bara d att jag inte haft rätta motivationen och tiden att ägna åt bilen. Å faktum är att jag bygger bilen åt mig själv och vill bara skruva med den när jag tycker d är å kul å inte känna måsten. Jag förstår att folk vill se den men d får ta sin tid helt enkelt:) Men till nästa sommar ska jag göra allt föratt få ut annars blir jag besviken på mig själv,jag vill bara köra den nu! Ska bli så underbart att få ta ut bilen en fin dag å bara få köra!

Nu har du iallafall ett forum mindre att uppdatera folk om hur det går med Pearlen. 😉
Vet precis hur det är, jag har ägt min vita Sedan i 17 år och inte sjutton är jag klar med den…
Andra bilar, grejer och annat i livet som kommit ”i vägen” liksom och motivation är viktigt det med.

Men tids nog får du en rejäl belöning genom att starta motorn, rulla ut ur garaget och dra en repa på asfalten! 😎
Varmt lycka till fast du behöver egentligen ingen lyckospark för du kan dina grejer onekligen! 😉

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng