Sv: Re: Pinjonglager

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Pinjonglager Sv: Re: Pinjonglager

#67122
mats jonsson
Deltagare

Sorry. Jag menade lådor med delade lager. Och där har det aldrig funnits FAG-lager.

Fuling! Om jag inte är läskunnig? Jag har haft högsta möjliga betyg i det svenska språket från åk 2, då man på min tid fick första betyget, till och med gymnasialskolans avgångsbetyg. Mitt paradämne om jag ska vara ärlig. Kul att man var bra på något i skolan

Märkligt fuling hur uppretad du blir. Varje gång jag skriver någon rad som stör teknikonanin så bränner du en massa energi på att analysera och försöka smula sönder mina argument. Allt från det tekniska till hur jag uppfattat den ursprungliga frågan. Jag har inget emot detta. Tvärtom. Den vad driver dig egentligen till att göra detta? Destruktivt leverne är sällan hälsosamt leverne.

Petter! Jo du har rätt. Detta är ett problem som på sikt blir större än vad de flesta anar. Än så länge finns det prylar att få tag på men om något år så kan det bli riktigt knepigt. Och det absolut bästa vore om det gick att få tag i bättre alternativ än de här odelade lagren som man måste slipa spår i.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng