Sv: Re: Pop-up-fönster från Saabklubben??

Forum Övrigt Off Topic Pop-up-fönster från Saabklubben?? Sv: Re: Pop-up-fönster från Saabklubben??

#89285
Martin
Deltagare

1/
Jag kan bara svara på hur jag ser på det. Det en räknare ffa tillför är att visa på trender. Till exempel är vi på väg åt rätt eller fel håll i förhållande till vad besökarna vill ha. Dels ger den alltså allmän info, men också teknisk info som är värdefull för webmaster, dvs mig.

2/ Reklamen består ffa i att vi ligger högt bland bilsajterna. Vilka den når? Vet ej, men förhoppningsvis de bilintresserade. Klicka på den ljusblå fyrkanten med en graf längst ned på sidan, så kommer du till vår statistik. På sidan som kommer efter klickar du därefter på ”cars” uppe till vänster. Då ser du andra sajter i samma genre samt hur vi står oss i förhållande till dem.

3/ Det går inte att bevisa att vi får in nya medlemmar just den vägen. Nya besökare kommer dels via sökmotorer, dels länkar från andra sajter. Det ena utesluter inte det andra.

Kommentar till priset och innehållet för en uppgradering.
Vi gör ingen djupare analys av statistiken som skulle motivera den dyrare tjänsten ala 90£. Det innebär en rätt stor kostnad för att slippa den numera påtvingade reklamen.
(Det var inte aktuellt med reklam då vi började med denna räknare. Faktum var att vi var bland de första i Norden som tog denna i bruk)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng