Sv: Re: Privatreggad Viggen. (inte bilen!)

Forum Övrigt Allmänt Privatreggad Viggen. (inte bilen!) Sv: Re: Privatreggad Viggen. (inte bilen!)

#190063
turbocab
Deltagare

UNDERBART! Finns några patrioter då i Transportstyrelsen trots allt? Med en regering som uppvisar ett närmast fientligt intresse för allt vad teknik-historia och Sverige i allmänhet heter så är det upp till (rika) entusiaster att vårda och behålla vår teknikhistoria. Det glädjer mig, men samtidigt undrar man varför inte några av dessa rariteter hålls flygande med statliga pengar. Men det är ju fult att vårda det svenska, då är man rasist, och flygplan är ju dåliga för miljön.

Nu ska jag sluta vara bitter… Underbara foton var det. Hoppas man får komma på nån show i år och njuta av brölet av en J37, det mäktigaste svenska flygplanet ever! Tänk att äntra sin Saab 9-3 Viggen, glida ut till Såtenäs och svida om, sjunka ner i sin Saab JA37 Viggen och blåsa ut en sväng över Vänern, spana efter Fientligt flyg i Öster en stund och sen tömma tanken i Mach2 innan man glider ner igen. Satan i Gatan vilken dröm!!! Men oj vad dyrt!!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng