Sv: Re: Problem med CO-halt og900c -88, Pierburg 175CD

Forum Övrigt Allmänt Problem med CO-halt og900c -88, Pierburg 175CDUS Sv: Re: Problem med CO-halt og900c -88, Pierburg 175CD

#87926
stefan
Deltagare

En dylik förgasare kan man inte missa med så antingen är grundjusteringen åt skogen eller så är det nålen som är felaktig. Sökte själv efter en dylik nål och jag vägrar att köpa piratnålar då de är för dåliga men jag fick ge upp. Finns det inga kvar på saab så är det förmodligen kört. Sökte hos tillverkaren i england och hos flertalet av de förgasarspecialister jag vet av men ingen hade.
Bytte du även munstycket? Nålventil? Är flottörnivån för hög så blir det garanterat fel.
Byter man nål och munstycke och ser över dem med ordentlig grundjustering så brukar co värdet ligga runt 3.5 har jag för mig så en efterjustering kan vara nödvändig men de brukar gå som bäst då även om SBP har lite synpunkter om den tangerar gränsen. Har skruvat med massor med Stromberg och har aldrig haft nå konstigheter.
/ Stefan

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng