Sv: Re: Problem med insprutning på 99 74 (EMS/LE)

Forum Modellspecifika forum 90/99 Problem med insprutning på 99 74 (EMS/LE) Sv: Re: Problem med insprutning på 99 74 (EMS/LE)

#96548
walle
Deltagare

kan intyga att det där med tändstiften stämmer jag var ute nu å premiär körde min 99 gle automat å den gick perfeckt 2 mil sen började den gå på 3 burkar vid korsningar mm å ibland dog den. efter att stannat vid affären i 10 min å skulle köra därifrån så startade den inte på bra länge.efter ett bra tag gick den igång igen. fort hem å felsöka,,,bytte tändspole kablar mm allt är ju nytt i tänd systemet så det snurrade bara runt i huvudet om vad som var fel??? sen kom jag tänka på att det var ju inte ngk stift i den utan denso stift –bara rullat 2 mil.jag hade ett paket med ngk bp6es å satte i dem i stället å hör å häpna den gick klockrent ingen miss i tänd systemet utan lugn fin tom gång å inget bluddrande på 3 burkar när driven gick i så sätt i orginal stift så är nog problemet löst mvh niklas. ska ju ta bilen till mitt bröllop i morgon å då vill man ju inte sitta å mala på starten i 5 min innan man kommer därifrån..simma lugnt,,

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng