Sv: Re: Problem med insprutning på 99 74 (EMS/LE)

Forum Modellspecifika forum 90/99 Problem med insprutning på 99 74 (EMS/LE) Sv: Re: Problem med insprutning på 99 74 (EMS/LE)

#96544

exceller8
Moderator

Tack för tipsen, skrev ut denna sida och visade gubben på verksta’n….han hade kollat kompressionen och något med topplockspackningen trodde han inte på och bränsletrycket borde ge utslag på alla cylindrarna tyckte han.

Hursomhelst köpte jag en mirakelmedicin på Mekomen som skulle göra rent spridarna och smörja diverse grejer (kommer tyvärr inte ihåg namnet på flaskan, kostade runt 150-200 kr) som man hällde i bensinen. Efter att ha kört ca en halvtimme med bilen så verkar den gå bättre än förut i alla fall, jämnare tomgång och dör inte vid rödljus…det kan ju hända att det var skit i spridarna som den lyckades göra rent, eller håller på att göra rent när jag kör upp tanken… Nu ska jag i alla fall iväg några dagar så får se hur bilen går i nästa vecka om den funkar bättre på lite längre sikt!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng