Sv: Re: Problem med laddtryck

Forum Modellspecifika forum OG900 Problem med laddtryck Sv: Re: Problem med laddtryck

#198094

k50eskil
Deltagare

Japp, väntar jag med fullgas tills jag kommit över 2500 rpm då sticker laddet snabbt upp och peakar vid 1.2 bar och störtdyker sedan ner mot ca 0.6-0.7 bar ladtrycket beror lite på hur tungt lastad bilen är och hur många det är som åker med mig i bilen. Ju tyngre bilen är desto högre och mer svårkontrollerat blir laddet.

Jag överväger att motera apc eller t5, ska bara få tiden och pengarna att räcka först.

Jag vinner ju inte direkt några dragrace med den bilen då jag antingen fegar på gasen för växellådans skull eller får såpss högt ladd att jag river loss frahjulen på både 1:an och 2 an 😆 . På mototovägen däremot när laddtrycket har stabiliserat sig så pinnar den på riktigt bra! Det är ganska många modernare bilar som försvinner i backpegeln när man drar på :mrgreen: Det trim som sitter på min är: 3 tums avgas från turbon, 9000ic, pysventil, bränslechip och sportluftfilter 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng