Sv: Re: Problem med nyligen monterad apc

Forum Modellspecifika forum OG900 Problem med nyligen monterad apc Sv: Re: Problem med nyligen monterad apc

#185757
turbocab
Deltagare

Det är nog tyvärr bara att vänja sig…. Dom har ju inga pengar så när det är slut är det slut liksom…. Eftermarknads kan funka fint också. Jag har tex några skitfula blåa utan 90-graders böjar på mina röda, dvs dom får böjas 180 grader från fördelaren till ventilkåpan. Görfult. Men dom funkar 100%. Köpte ju nya på BDS, ”Eurocable”, såg exakt ut som original med böjar och allt, och avstörda mm… Funkade inte alls, fick för sjutton GLT på höga varv. Bytte tillbaka till de apfula igen och allt lirade…. 😆

Ang ditt ursprungsproblem – har du testat med annan box också? Som någon sade, dom kan faktiskt strula med fukt och sånt. Jag har en annan box i min 5D T16 då jag inte fick upp laddet alls bra i den gamla, och den såg lite mögig ut också faktiskt. Kan vara värt testa i alla fall? Det kan ju vara så att din box inte är inställd med knacksensorn så att den tror att det knackar som fan?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng