Sv: Re: Problem med nyligen monterad apc

Forum Modellspecifika forum OG900 Problem med nyligen monterad apc Sv: Re: Problem med nyligen monterad apc

#185586
juvakka
Deltagare

Lite uppdatering på dagens arbete.

Jag har mätt upp magnetventilen och den gav 27 ohm vilket det skulle vara. Kollade sedan med en fast strömkälla så att den öppnade och stängde som den skulle vilket den gjorde. Testade då att med tändningen på dra ut kontakten till magnetventilen och stoppa i den igen. Då hände det inget, klickade varken när jag stoppade i eller drog ut. Blåste genom r med magnetventilen spänningslös och kunde blåsa igenom lite luft. Min slutsats blev att den troligen inte är felkällan men att den inte är i sitt bästa skick, rätt eller fel tänkt?

Kollade än en gång kablaget till knacksensorn samt drog ur stifften ur själva kontakten till knacksensor för att se så det inte var nåt kasst med dem men allt såg bra ut. Satte i dem igen och sprutade i lite rostlösare och kopplade kontakten på knacksensorn igen.
Kopplade sedan in en spikdiod och den ger utslag en gång precis jag slår igång startmotorn annars inte ett blink ens vid körning.

Testade även att flytta magnetventilen en bra bit från kabeln mellan tändspolen och fördelaren även detta utan resultat.

Min slutsats nu är att det mest troliga för mig är att boxen är kass, vad tror ni? Om boxen är kass vet nån vad som brukar ge dessa symptom eller vad som brukar gå sönder i boxen?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng