Sv: Re: !Problem med oljeläckage

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 !Problem med oljeläckage Sv: Re: !Problem med oljeläckage

#123770
Klas Carlborg
Deltagare

Nej, egentligen inte. Var väl ett centimeter brett ”skrapspår” (man såg var ringen varit av på cylinderväggen) i den cylindern där kolvringen brustit, men enligt min mekanikervän inget allvarligt.

Har själv börjat fundera så smått om packningarnas placering (bl.a. den lite tjockare)mellan förgasare och insug, kan spela någon roll i sammanhanget. Har sett på mina bilder att vakuumplattan sitter direkt mot den gamla förgasaren(hade ju ingen / behövde ingen tjockare packning på originalförgasaren). Men på den nya förgasaren sitter den tjockare packningen mellan vakuumplattan och förgasaren – kanske blockerar vevhusgasernas väg ner i insuget??…… ja…..man griper ju efter vilket ”halmstrå” som helst nu…kanske är värt att kolla i alla fall… ????

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng