Sv: Re: Problemlösning tomgångsventil

Forum Modellspecifika forum OG900 Problemlösning tomgångsventil – Löst Sv: Re: Problemlösning tomgångsventil

#197857
lipomannen
Deltagare

Okaj! De jag gjorde när jag gjorde testerna var att vid test 1: slå tändningen till ON-läget (drive stod det i den engelsk skrivna manualen jag följde) pilla på switchen när motorn inte gick fick då ut 13231.
Vid test 2 så gjorde jag samma sak men kollade också efter felkod nummer 2, dvs pilla på switchen en extra gång efter kod ett. Fick som svar att den blinka som ett trasigt trafikljus på gul blink vilket borde betyda att ingen mer kod finns?
Efter detta så vred jag på tändningen igen, nollade ECU-n med pilla switch, vänta 3 blink, pilla switch igen (som det stod i manualen). En koll efter koder, fick ett gul blinkade trafikljus som svar, tomt? Därefter av med tändningen helt sedan så vred ja på igen startade bilen. Lät den stå på i kanske en halvminut med lite olika gas. Där efter stängde jag av den läste av igen, fick 13231 denna gång med.

vet inte om det hjälper men varvräknarn funkar felfritt i alla fall :smile

Nu till den stora frågan, har jag gjort rätt? Stort tack skall ni ha att ni hjälper till med att leta :smile

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng