Sv: Re: Projekt Trubbnos-Aero # 110325: Nya sidoplåtar! #

Forum Övrigt Projekt / Min bil Projekt Trubbnos-Aero # En studie i Saabrost # Sv: Re: Projekt Trubbnos-Aero # 110325: Nya sidoplåtar! #

#184816
henrikg
Deltagare

Denna bil har fått vila rätt mycket på sistone, till förmån för andra projekt.. Vi fick iallafall lite gjort nu i veckan och har börjat passa in den nya kompletta sidoplåten. Känns väldigt bra att komma igång igen lite smått igen nu när det bara är att köra runt i den svarte.

Passformen är som förväntat, väldigt bra 🙂 Det är lite rester kvar av plasten som dom legat i alla år, men det ska vi nog kunna få bort utan för mycket jobb.

Nästa steg är att få ihop det igen med b-stolpen, blir lite passning där eftersom vi måste punkta ihop b-stolen och sidoplåten först innan b-stolpen sätts fast i bilen igen.. lurigt det här..

Förhoppningsvis kan det komma lite updates här under sommaren.

Mvh
Henrik

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng