Sv: Re: ”Pryl” för att slippa blyersättningsmedel?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 "Pryl" för att slippa blyersättningsmedel? Sv: Re: ”Pryl” för att slippa blyersättningsmedel?

#60158
rallysaaben
Deltagare

@Hubbe wrote:

@Janne Hagnell wrote:

Den funkar alltså som blyersättning också?
Var hittar man den?

100%

http://www.triboron.se/se/distributoerer.html

http://www.triboron.se/se/aaterfoersaeljare.html

/Hubbe

En fråga bara.

Argumenten FÖR denna produkt är ju typ samma som argumenten för de gamla äldre mirakelmedlen typ denna ”Motaloy mirakelpiller” etc, så då ligger det ju nära till hands att tro att ”triboron” också skulle vara skit, argumenten har ju inte utvecklats på typ 50år så var finns en länk till det vetenskapligt utförda testet som visar att just ”triboron” skulle vara bättre och VERKLIGEN renovera motorn medan man kör?
Sen säger jag inte att det inte funkar, för jag är ingen expert på detta område, men ska man tro blint på allt bara sådär? Vore medlet så himla bra så tycker jag det borde ha fått mer plats i media, dvs att man borde ha hört talas om det betydligt mer, men jag har då inte ens sett nån reklam för det nånstans.

/Anders

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng