Sv: Re: Rädda Saab i Trollhättan 14/1 kl 12:00 Inlägg

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Rädda Saab i Trollhättan 14/1 kl 12:00 Inlägg Sv: Re: Rädda Saab i Trollhättan 14/1 kl 12:00 Inlägg

#36801
turbocab
Deltagare

Hubbe: Jag tror inte vi kan kalla det en protestaktion. Saab har gått i Konkurs – ingen protest i världen kan ändra på det. Jag tror många tänker att vi åker dit för att visa sympati för företaget, de anställda samt visa motivation för Saab och visa spekulanter världen att det finns liv och hopp så att någon vill köpa det och fortsätta!

Om inte annat så kommer en dag legenden finnas om bilföretaget som hade såna inbitna entusiaster att dom inte bara en gång satte sig i sina bilar mitt i vintern och körde långa vägar för att visa sin entusiasm – utan två gånger!!! Den legenden vill jag gärna vara en del av.

God Jul!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng