Sv: Re: Rädda Saab i Trollhättan 14/1 kl 12:00 Inlägg

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Rädda Saab i Trollhättan 14/1 kl 12:00 Inlägg Sv: Re: Rädda Saab i Trollhättan 14/1 kl 12:00 Inlägg

#36862
phermansson
Deltagare

@Hubbe wrote:

Turbocab:

Du har rätt med det du har svaret, men vi är så besvikna över att Saab anställda eller facket i tiden från maj till dec. inga protester organiserade.

Tyvärr är det så, att endast protester med tiotusentals människor hörs och ses.

God Jul

Ska man protestera mot något gäller det ju att ha något att protestera mot. I det här fallet kan vi inte skylla på någon enskild part, och att bara stå och skrika sig hesa om alltings jlighet är väl inte så konstruktivt?
Bättre då att som Turbocab skriver att vi visar investerare och andra att det finns ett stort stöd för Saab. Precis som vi gjorde 2010, Muller har ju sagt att det motiverade honom än mer.

Hur ser det ut i i Norrland, ingen som har planer på att göra något där? Det behöver ju inte vara så stort, det räcker ju eg med att samlas med några Saab-bilar utanför Saabhandlaren?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng