Sv: Re: Rädda Saab i Trollhättan 14/1 kl 12:00 Inlägg

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Rädda Saab i Trollhättan 14/1 kl 12:00 Inlägg Sv: Re: Rädda Saab i Trollhättan 14/1 kl 12:00 Inlägg

#36863
900jubileum
Deltagare

Håller helt med. Dem manifestationer som anordnades 2010 var ju ett resultat av en helt annan situation. Man kan diskutera mycket och länge om vem som är skyldig och vad man hade kunnat göra annorlunda för att undvika den situation som råder nu. Men nu är vi tråkigt nog i det läget att Saab själva begärt sig i konkurs och det kan man tyvärr inte ändra på. Jag tycker istället är dags att se framåt istället. Manifestationerna i januari kan bli en viktig och motiverande signal för intressenterna om att det trots allt finns ett stort och geniunt intresse för Saab och dess överlevnad. 2010 visade vi vilket genuint intresse som finns för Saab och i januari är det dags att visa vår styrka ännu en gång!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng