Sv: Re: Rally v4:or, den sk ”Hellabilarna”

Forum Övrigt SSR Rally v4:or, den sk "Hellabilarna" Sv: Re: Rally v4:or, den sk ”Hellabilarna”

#80860
dahlen_dup1
Deltagare

Stämmer Mats, Erik Uppsälls gamla racer är det.

Jag kontaktade honom och informerade honom om att den fanns, -”synd den skulle jag kunna tänkt migt haft tillbaka, min mest välbyggda rallybil som jag kunde köra riktigt fort i” . Erik redan köpt och fixat en rally V4 för sin comeback innan han fick veta detta.

Registreringen är på kompisen Fredrik T, men bilen inköpt ihop enbart för att det var mycket bra att ha delar, sedan upptäcktes att den verkligen var en av de två två hellabilarna, säljaren mumlade något om kanske ”hella-någonting” när vi köpte den vilket vi inte lyssnade på då.

Så är det, finns ett antal historier om den, bla när man inför ett rally tappade den rikt dekorerade motorhuven på essingeleden och en tradare manglade till den. det blev till att snabbt ersätta den rikt motivlackade huven med en upptejpad replika.

Någon som har bilder på denna bil från rallyn? eller annan information

?

Hälsn Göran

ToDaXP =Fredrik/Göran/Niklas så är det med det

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng