Sv: Re: Rallybilar i Portugal

Forum Övrigt SSR Rallybilar i Portugal Sv: Re: Rallybilar i Portugal

#80981
tobbe99
Deltagare

Hallå igen Mats!

Nä, det hade ju varit ett dyrt sätt att bjuda på fyrverkeri. Minns när vi eldade magnesium i fysiken. Det var väl magnesium som användes i blixtaggregaten förr också har jag för mig. Tror Magica de Hex har sådant i sina foffbomber också.
Jag kommer också ihåg när dom första mag-(nesium)-fälgarna började dyka upp på Amazoner och jänkare här i stan. Dom såg för jäkliga ut efter ett tag. Jag minns att jag frågade en kille vid korvan varför han inte hade bättre puts på sina hjul. Han tittade dolskt på mig och sade att även om han putsade dom så blev dom lika fula efter ett par veckor. Själv gled man ju runt på Puch Racing med Autosolade fälgbanor i krom, så då var det ju lätt att vara kaxig.

Hur är det förresten med dom s.k jubbefälgarna? Är det vanlig aluminium i dom, precis som på Silverspoke, Inca etc?? Som jag nämnt tidigare så gick det rykten om att dom höll dålig kvalitet, och ärgade i kartongerna hos SAAB. Om det är samma kvalitet som t. ex silverspoke verkar det otroligt. Jag har nog aldrig sett en sådan som varit bortom räddning.

Åh, höll ju på att glömma. På 70-talet monterade en del en s.k scrapebar under framaxelbalken på sina lowriders i USA. Denna kloss som innehöll magnesium sänkte man ner i gatan genom att släppa ner framvagnen med hydraulerna. När man sedan körde och klossen släpade i, så stod det ett långt gnistregn ut bakom bilen

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng