Sv: Re: Rat Rods

Forum Övrigt Allmänt Rat Rods Sv: Re: Rat Rods

#129981
Dicst
Deltagare
Kaparn wrote:
Finns det några Saabratroddar överhuvudtaget? Jag menar en ratrod är inget man snyter ur näsan det handlar om avancerat bilbygge på hög nivå.
Det är inte bara att typ låta bli att vaxa bilen.
Lelle F wrote:
Saab = rod , aldrig i mitt liv . Men busbyggen och trimmade bilar , helt ok . Men ordet rod förknipar jag ALDRIG med en Saab , likadant med cruising . På en bilparad platsar en saab som vilken bil som helst , men på en cruisng ??? Nja , kanske lite gammelmodig men det är min uppfatning . Har ju bara åkt jänk sedan sent 70-tal , men älskar saab med rattväxel. Vet att det finns äldre folk än mig här på forumet , och jag tar min smäll om det är så . MEN det är min åsikt , ( tror ni att man bir retad för att man gillar tvåtakt i klubben som jag är med i så kan jag bara säga JA , men det skiter jag i ) .
Kaparn wrote:
Jag är inne på samma spår som du Lelle, rod o Saab går inte ihop riktigt men om det går att få till en kul bil på en Citroen 2 CV så borde de ju gå att fixa till en 92 eller en 93 och få en riktigt kul bil men som sagt det är nog lite mer jobb att få till en rattig look än vad man tror.

Precis! Eller varför inte skapa nåt helt eget och slippa jämföra sig med andra?
Jag citerar mig själv:

[color:#3333FF]”…Hellstroker behöver ju det tidigare sagts inte handla om RatLook, även om det är ett slags extremuttryck för företeelsen. Det räcker med att man som gammal gubbe har öppnat upp luftburken lite extra och ibland låter faan flyga i en med ett lite onödigt kraftigt gaspådrag i en rolig situation. Det finns som bekant grader i helvetet…

Det här är ett sätt för oss gammelsaabtomtar att få utlopp för en egen stil och en sinnesstämning som vi tidigare inte har haft ett eget namn på. Det närmaste har väl varit ”Busbil”? Inom VW-svängen kör man tex ”HoodRide”…
[/color]

Jag ska erkänna att motivationen har legat nere en stund i kombination med överbelastning med familjeförpliktelser, flyttande och arbete. Nu känns det som om det går att ta nya tag igen! Suget har kommit åter, och jag avverkar massor av saker på min Att-göra-lista.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng