Sv: Re: RC 96 V4

Forum Övrigt SSR RC 96 V4 Sv: Re: RC 96 V4

#143023
tikkis
Deltagare

Förstås i Trollhättän, jag glömde. Bilen jag undersökte nu, var utrustad med massiv Porsche vinge på taket, men kompis tade den port. Tyckte att var inte så fint ut.

Tack för dig Peter. Tycker själv, att det finss inte så många gamla Rc/backe/isbilen kvar. Många har skrotat i folkrace, och därför tyckte själv att dom som är kvar bör bevaras och kanske putsa/renoveras till utseende dom var i början eller till den tidpunkt som har varit specielt intressant i bilens historia. Här i Finland, mår jag illa när sågt gamla Citroen ID i folkrace. Bilen var Ex Pauli Toivonen RC Citroen. Pauli Toivonen var Monte Carlo vinnare med annan Citroen och bla. EM vinnare i Rally med Porsche och Henri Toivonens far.

Jag minst namnet Andersson, troligtvis ringe till honom början i 90- talet, menn tyvärr har inte telefonnummer kvar.. den tiden han hade precis såld bilen till Henry Nilsson, Överkalix.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng