Sv: Re: Re: Test av V4 Rally i Sportnytt tidigare ikväll!!

Forum Övrigt SSR Re: Test av V4 Rally i Sportnytt tidigare ikväll!! Sv: Re: Re: Test av V4 Rally i Sportnytt tidigare ikväll!!

#81211
mats jonsson
Deltagare

Självklart står sig V4:an väl även idag. Speciellt i snöväglag. Det är ju en vinnarbil…

Underbart. Det är ju ETK 909 som de har släpat upp till Värmland. javascript:OpenVideoWindow(’/content/1/c6/05/07/22/030206_rally’,’svt.se/nyheter’,’b’) 20 sekunder per km långsammare än Focus WRC. 20 skunder mer njutning per km alltså..

Äsch.. Den där länken funkade inte.

-21 grader ute just nu. Kanonförhållanden uppe i Värmland. Ett arktiskt rally. Påminner lite om svenska rallyt 1978 (vill jag minnas att det var). Då var det inte så mycket mygg. Det var det året när Stig åkte Lancia Stratos. Och fick problem med bränslet. Bad att få K-sprit eftersom bilen bludrade som en gammal tvåtaktare. Och Lancias stallchef, Audetto, sade att ”vi väntar med detta tills att det blir kallt.” Och då var det -25 vid serviceuppehållet. Jag kommer ihåg att jag förfrös kinderna och höll på att förfrysa mer vitalare delar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng