Sv: Re: Regeringens flathet kring Saab

Forum Övrigt Allmänt Regeringens flathet kring Saab Sv: Re: Regeringens flathet kring Saab

#135993
phermansson
Deltagare

Och så sitter svenska folket och ser TV4s 22-nyheter ikväll och får en helt annan bild en den som visats i övriga media under dagen. Rekonstruktioner misslyckas för det mesta, och den advokat som ska sköta det brukar inte lyckas. Saab har ju trots allt gjort en förlust på _hela_ tre miljarder.
Att tänka sig att jämföra med tex Toyotas förväntade förlust på 32 miljarder gick väl inte. Att påtala att det handlar minst lika mycket om finanskrisen som de gamla modellerna gick inte heller.

Blir så irriterad på TV4-nyheterna, varför ska man alltid svartmåla? Samma sak när finanskrisen var ett faktum. Den gången fick de kritik för att de var för negativa och bättrade sig något därefter, men nu är det samma sak igen. Man hade Saab som huvudnyhet i kväll och pratade med diverse människor. Det jag skrev ovan lyftes fram, det som citeras från Västnytt här ovan nämndes överhuvudtaget inte.
😡

Men dagens lågvattenmärke var ändå panelmedlemmen i nyhetsmorgon. På frågan om han skulle sörja Saab om det försvann svarade han något i stil med följande:
”Ja jo jag skulle sakna de där Saabarna som puttrade och som störde radion när de körde förbi.”
Och den människan sitter som en sorts proffstyckare i nationell TV…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng