Sv: Re: Registreringsbesiktning

Forum Modellspecifika forum Sonett Registreringsbesiktning Sv: Re: Registreringsbesiktning

#121267
97sonett
Deltagare
Rodder76 wrote:
97Sonett:
Hur visade det sig att du inte behövde alla intygen de bad om från början?
Hade du bara ren ”bonnatur” som lyckades stöta ihop med rätt person en fredakväll över en folköl… eller var/hur vänder man sig för att få reda på fakta. För på SBP verkar inte fakta finnas.

Har rätt många roliga (eller tragikomiska) SBP-historier trots att man bara passerat 30 och inte har varit där med så många konstiga fordon.

Jag ringde saab och de kopplade mig till någon som hade koll på detta, han sa att om det blir problem vid bes så kunde han faxa ner uppgifter till stationen om vad som va godkänt och inte. SAAB har ju godkänt och typat in 99:an till 185 hk, därav inga problem,intyget från saabverkstaden kostade en vetelängd 😀
När jag sen kom dit så kollade besmannen på sin dator och fick ut papper på vad som saab hade som krav på att bilen skulle bli godkänd med en aeromotor från 900.
Detta gäller en avgasrenad motor från -89 och nyare med katt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng