Sv: Re: Registreringsbesiktning

Forum Modellspecifika forum Sonett Registreringsbesiktning Sv: Re: Registreringsbesiktning

#121289
Tomas Rosendahl
Deltagare

Ibland kan det gå smidigt också på bilprovningen. Fredrik registreringsbesiktigade och kontrollbesiktigade sin Sonett idag på morgonen i Västberga och den gick igenom utan anmärkning 🙂 . Dom hade lite frågor om motorn bara men det var inga konstigheter. Resan dit var ingen höjdare, Sonetten fick ånglås i köerna på väg till bilprovningen. Jag följde med som följebil om det skulle bli något strul. Så vi bogserade in bilen på bilprovningen. Där spottade den igång igen och den gick bra under besiktningen.

När det gäller dåligt eller inkonsekvent bemötande så tror jag inte att det är något unikt för bilprovningen, man kan råka ut för det när man ex. går till doktorn också. Om man ställer fel frågor där eller tror sig ha en egen diagnos så reagerar dom likadant. Kontentan av det är väl att det är människor som jobbar på båda ställena.

En knep som alltid fungerar på bilprovningen är att låta besiktningsmannen ifråga få briljera lite och ge lite tips även om man kan det bättre själv. Och många äldre (gubbar i min ålder 😀 ) är känsliga för att bli tillrättavisad av någon yngre, så är det tyvärr och kommer alltid att vara :/ .

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng