Sv: Re: Rekommenderad värderingsman som har koll på Saab?

Forum Övrigt Allmänt Rekommenderad värderingsman som har koll på Saab? Sv: Re: Rekommenderad värderingsman som har koll på Saab?

#202676
stefan
Deltagare

tyvärr är det nog så att värdet är ju avhängigt vad marknaden säger och finns det ingen sådan så finns det ju inget värde oavsett hur fin bil man än har. Såna här gånger är det ju bättre att komma fram till ett värde i samband med att man försäkrar den så man har det svart på vitt.
Det är ju det som gör det lättare med jänkare och andra mer populära samlarbilar. Där kan man ju bara googla och få aktuella säljespriser över en lång period men så enkelt blir det ju inte här………….
En gammal 900 oavsett modell eller skick är nog tyvärr ganska svårvärderad. Vet inte ens om man kan visa på utländska priser men det kanske är enklare att hitta nåt där?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng