Sv: Re: Renovering av en Saab 99 Turbo -78

Forum Övrigt Projekt / Min bil Renovering av en Saab 99 Turbo -78 Sv: Re: Renovering av en Saab 99 Turbo -78

#28599
t16_aero
Deltagare

Har idag åkt en liten, liten tur för första gången :wiiiiiieeeehhhhaaww:
Fick skruva isär bränslemängdmätaren i molekyler. Det var inte så vackert i den. Dessutom satt kolven fast helt. Dock så var det omöjligt att få den 100% tät men fick till slut igång motorn iaf.
Dock så går den som en påse nötter ibland. Svårstartad och tjuvstannar ibland. Dessutom droppar det bensin ur bränsletrycks ackumulatorn ibland. Gurglar även lite mysko i tanken. Så bränslesystemet lär ju behöva sig en redig översyn. Men verkar ju inte vara några större problem med motorn iaf 🙂
Litet filmklipp: http://www.youtube.com/watch?v=SYWTxeJVMvA


Har även börjat slipa och blästra bort ytrosten på karossen. Har ingen möjlighet att slipa ner karossen helt innan grundmålning, så jag tar lite i taget. Har lagt på lite etsande primer på de områden jag slipat ned.
(Gulingen i bakgrunden får stå ute i regnet o rusket så länge :sad2: )


Den något spartanska inredningen..


Rost i skuffen..


Gammal lagning.. blir till att fixa

Avslutar med en fråga: Kom på att jag saknar torkarmotorerna till framlysena. Var det andra torkare på Turbo och EMS eller..?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng