Sv: Re: Renovering av min gamla Turbo 99’a

Forum Övrigt Projekt / Min bil Renovering av min gamla Turbo 99’a Sv: Re: Renovering av min gamla Turbo 99’a

#201940
morsole
Deltagare

Du kanske borde skaffa manometer och koppla in, då ser du omedelbums vad som blir bra. Minns att jag slipade av fjädern för att få bra uppfetning på min etanol k jet’a; och det funkade ju – TILL SIST!

Men man blir mycket klokare, problemet är ju bara att man glömmer det igen, när man inte behöver veta det.

900T hade en sån ventil som gick att justera, inga konstigheter, skaffa en sån, så är du av med problemet HUR STÄLLER JAG STYRTRYCKET RÄTT och kan göra andra saker i stället; höja kompet är ju ett sätt, även om man enligt experterna inte ska höja kompet på en turbomotor.

Men OM du ska köra på etanol hela tiden, då hade det varit skojigt med nån mms planing eller så, för då får du bra ekonomi, samtidigt med att du roar dig.

Det behöver man ju inte att berätta för nån, hur roligt man har, svär lite och säg j….. sk.. så tror de att det är på riktigt!

Manometer var det!

Mvh Johannes

Bor i Sjöbo, bra på gamla bromsar bl a!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng