Sv: Re: Reparation av CO/förgasare på verkstad???

Forum Modellspecifika forum 90/99 Reparation av CO/förgasare på verkstad??? Sv: Re: Reparation av CO/förgasare på verkstad???

#114100
kaparn
Deltagare

Det dom kommer att göra åt din förgasare på verkstaden är att koppla på ett instrument som mäter CO:halten och sedan justera på skruven som reglerar blandningen tills värdena blir bra. Thats it. Det bör även göra att bensinförbrukningen blir bättre.
Om du vill kolla att verkstaden gör jobbet. Markera CO:justeringsskruven med nagellack eller nå´t innan du lämnar in bilen så att du kan se om dom justerat den eller bara tankat i en liter k-sprit.

Men om du nu ändå ska bemöda dig med att ta reda på var justerskruven sitter så kan du ju lika gärna ta med en lämplig skruvmejsel till besiktningen och justera den själv medans bilen är uppkopplade till deras maskin tills besiktningsmannen är nöjd och spara dom pengarna om du nu har ont om den varan.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng