Sv: Re: Riva kablage till strålkastartorkare

Forum Modellspecifika forum OG900 Riva kablage till strålkastartorkare Sv: Re: Riva kablage till strålkastartorkare

#189654
big nyz
Deltagare

Plockade bort rubb och stubb på test, och det fungerade inte; nu lyser batterilampan. Kan någon förklara hur detta hänger ihop – har det där relät någon annan funktion än att bara ge impulser till viftarna? Inte kan det väl vara så att man tvunget måste ha relät där fast det inte används till något?

Enligt min manhaftiga tolkning av Alfamers kopplingschema går den gula kabeln från strålkastar-viftar-relät till relät för vindrutetorkarna. Nu har jag helt enkelt klippt denna gula kabel och tejpat änden. På en bil utan strålkastartorkare, vart är den kabeln stoppad? På kopplingschemat ser jag alls ingen 15 ampere säkring. Som jag såg det när jag tog bort kablarna gick den säkrade tråden direkt ut till relät, men har den även en funktion som spelar roll för resten av systemet?

För någon som faktiskt kan eldragning borde detta vara en bagatell, speciellt eftersom många plockar bort viftarna. Hoppas någon kan ge lite råd!

Häls
Mathias

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng