Sv: Re: Rolf Jensens bortgång och klubbens reservdelar

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Rolf Jensen Sv: Re: Rolf Jensens bortgång och klubbens reservdelar

#123641
greven
Deltagare

En reflektion i all enkelhet från min sida. Att äga, vårda och förvalta en gammelbil är, enligt mitt sätt att se det,i hög grad en kulturhistorisk gärning, en hobby eller kanske en dröm om att dra ner tempot en aning. Motiven kan vara olika. För mig är det mest en kul hobby, trots att jag är usel på att själv skruva och jobba med t.ex. plåt. Dock är det glasklart att jag inte kan förvänta mig att de som jag delar denna hobby med har några förpliktelser gentemot mig vad gäller att t.ex. hålla en viss servicenivå. Detta gäller naturligtvis såväl styrelsen för Svenska Saabklubben såväl som någon annan enskild medlem i klubben. Verksamheten i klubben/föreningen bygger ju på enskilda personers engagemang och kan inte jämföras med en kommersiell verksamhet eller någon form av offentlig myndighetsutövning. Vissa saker, som t.ex sorgearbete, måste få ta den tid den tar. Som sagt, en reflektion i all enkelhet.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng