Sv: Re: Rost o Rök’s kompendium om Motorförbränningsteknik

Forum Övrigt SSR Rost o Rök’s kompendium om Motorförbränningsteknik Sv: Re: Rost o Rök’s kompendium om Motorförbränningsteknik

#137681
timo m
Deltagare

Så genant, för oss (mig) läsare alltså. Att behöva be om feedback på sådant man delar med sig så generöst av. Bättring… Har läst och lärt mig hur mkt som helst. Är det så att ju mer trivial frågan är eller om den ger stort utrymme för allmänt filosoferande, desto mer gensvar. Det här är ju hard facts. Inte så mkt att svamla kring alltså 😉 Än större behållning mao. Och kanske ngt smartare ”snillen-som-spekulerar” här på forumet hädanefter.

Om du har skrivlust, kan kanske detta vare en infallsvinkel? I häftet tar du redan upp div hemmasnickrade recept och väger dem mot din ngt mer vetenskapliga approach. Alltså en skildring av riktiga bilar som har trimmats med olika recept och vilken effekt det har (och inte har) givit.

God afton, du har fortf en öl upp på mig så det blir mer feedback då!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng