Sv: Re: Rostskador i bottenplattan 9-5 Aero -99

Forum Modellspecifika forum OG9-5 Rostskador i bottenplattan 9-5 Aero -99 Sv: Re: Rostskador i bottenplattan 9-5 Aero -99

#60299
rodder76
Deltagare

Min far har en Launch (-98) där det var rätt rejäla hål under fötterna på baksätespassagerarna. Besiktningen brydde sig inte då! Jag kapade bort och svetsade i en lagom stor ruta. Att göra hålet struntade jag självklart i!
Samtidigt kollades framkant bakre hjulhus, som klarade sig från svetsning. Hundbenen klarade sig från svetsning de med, men var helt klart tunna.

Min Aero -00 har från fabrik förstärkt skydd kring ”hålen” i golvet vid baksätet, och är klanderfria. Däremot finns det motsvarande hål längs bak i bagaget. Där ser min lite anfrät ut när jag tog ur bagagerumsklädseln. Har inte hunnit kolla hur allvarligt det är, men är inte rädd för att lägga i en lapp där med…..

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng