Sv: Re: Rostskador i bottenplattan 9-5 Aero -99

Forum Modellspecifika forum OG9-5 Rostskador i bottenplattan 9-5 Aero -99 Sv: Re: Rostskador i bottenplattan 9-5 Aero -99

#59905
turbocab
Deltagare

Hittade detta också i nya 9-5an, en i övrigt nästan rostfri 1999 Sedan. Men runt dräneringspluggen bak i tunnplåten framför vänster bakljus hade det kommit in fukt och det hade jäst. NÄr jag var klar så var hålet 2 dm2 stort! Inget kul. Jag slipade bort allt, målade med roststopp och kletade på glasfiberspackel med nät och rostskyddade järnet. Tattarlösning kanske, men jag svetsar inte själv tyvärr. Blev rätt bra och nu är det stoppat i alla fall, och nåt bärande är det ju rakt inte. Hade det vart en Aero eller nåt finare så hade jag gjort det bättre. Men det är ett standardfel alltså? Där ser man. Gummipluggar i bottenplattor känns sådär.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng