Sv: Re: Rudskogen 14-16 juli

Forum Övrigt SSR Rudskogen 14-16 juli Sv: Re: Rudskogen 14-16 juli

#96091
Dicst
Deltagare

Hallåja! Nu är man tillbaka vid datorn.
Jovisst var jag där på lördagen…..med 36500 andra, så det var ju tom svårt att hitta folk man gjort upp platser och tider med. Jag fick plats längst ner på gokartbanan för bil och trailer tillsammans med nordiska VW och Audiklubben (fick och fick, jag tog mig helt enkelt).
Det blev åka av på banan, men jag kände mig som en katt bland pittbullterriers för att säga sanningen!

Många uppskattade ljudet från den raka sugtrean och ville snacka, förvånandsvärt många yngre faktiskt. Frågan ”Hur många hästar har…?” svarade jag nog på fler ggr än antalet hästar det var frågan om.

Jag hade i veckan innan monterat/konverterat till en Solex PII-44 som bjuder friskt med bensin. Tyvärr hade jag som Lollo säger problem med sura stift, vilket gjorde att första repan på banan (med racestift) gick bilen bara på två cylindrar efter att vi varmkört och sedan tvingats stå still i depån i en lååång stund sedan det hänt nåt på banan. Ingen större succe alltså. Andra repan efter några timmar då jag bytt stift gick mycket bättre, men den varade bara några varv innan det var dags för driftinguppvisning. När jag sedan skulle ut på en tredje runda så tröttnade den tidigare snälle depåchefen på att min bil tog lång tid på sig att starta, så han bad mig med en vänlig gest att lämna depåområdet för den dagen.

När bilen väl gick så funkade SP1 med stora diffen, racedäcken och de nya Audiskivbromsarna över förväntan bra på banan. Publiken hejade på mig friskt när jag blev frånåkt av de stora gossarna med guld i brallorna. Att åka igenom nedre depåområdet och gokartbanan upp till line-up fick håret att krulla sig på de som stod i närheten. Att en liten bil med en stor förgasare kan låta så rått…

Några bilder ska jag försöka lägga in imorgon, men det måste finnas ute på nätet, för det var gott om fotografer kring mig. Kan hända att jag finns med i norska Autofils program (tror det är ungefär som Motorjournalen var hos oss). Är den någon som har en länk så säg till.

/Dick.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng