Sv: Re: Rullande renovering V4 95:a -69

Forum Övrigt Projekt / Min bil Rullande renovering V4 95:a -69 Sv: Re: Rullande renovering V4 95:a -69

#153184

mattias e
Deltagare

Nu har jag mätt upp bromstrummorna och det är skillnad både på lager och navcentrum på trumman mellan 95 och 96.

Så nya backar monterades och material påfördes med svets både på backar och hävarm till handbromsen. Så nu är det passform även med justeringarna i botten. Blev riktigt bra.

Dock har jag fått problem med att jag har fått en oljud vänster bak nu. Låter som om något är löst i trumman så jag rev av den igårkväll ute i snön för att felsöka, men hittar inget. Nu var det inge jag som monterade ihop bromsarna, så en sak funderar jag på. Hur ska backarna sitta vid justeringen i bromsskölden? Ska de ligga på de två kilarna eller ska de ligga i spåret som finns innanför/bakom? Då ser det ut som om justeringsbackarna går på sidan av backarna och inte trycker ut dem. Har kikat i min rephandbok, men där ser man inte hur de ska sitta monterade. Tänkte om någon vet så jag slipper riva ner andra sidan bara för att dubbelkolla vilket som är riktigt. Har en minst sagt knapphändig verktygsuppsättning här hemma och har ca 10-11 mil till min riktiga verkstad med tillhörande hovmekaniker.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng