Sv: Re: Rybergs garage

Forum Övrigt Projekt / Min bil Rybergs garage Sv: Re: Rybergs garage

#196579
jesprut
Deltagare

Blev matförgiftad i veckan så det har inte blivit någon tid i garaget. Men idag va jag där och fixade lite. Har haft problem med att spjället inte stängt ordentligt, plockade idag bort så jag kunde lossa skruvarna som håller fast själva spjället på axeln och öppnade och stängde ett par gånger och drog sedan åt i stängt läge =OK 🙂

Kopplade om och in lufttempgivaren så den sitter i motorrummet och visa rätt (Kvar att göra är att få en mutter svetsad i insugsröret)

Pysslade även lite med After Start Enrichment och Warmup Enrichment, nu går den OK på tomgång även kall, dock så innebär detta lite om mappning, började lite smått idag.
Även kopplat in så original varvräknare fungerar, så nu slipper jag kolla på datorn eller mobilen 😛

Håller även på att försöka ställa Toe-in själv. Tyvärr så var inte de gamla styrlederna och de nya lika långa + att muttern inte går att lossa. Hoppas dock att jag kan lösa det med en extra lågmutter mellan styrled och den gamla muttern för att låsa.

Ska testa metoden med två pallbockar, fiskelina och en skjutmått att ställa in det med. Ska tydligen fungera ganska ok. Som det är nu så tjuter det lite om däcken över 50km/h 🙂

Får se vad som hinns med i veckan, jobbar kväll och drar mot sydligare breddgrader på fredag i en vecka 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng