Sv: Re: Rybergs garage

Forum Övrigt Projekt / Min bil Rybergs garage Sv: Re: Rybergs garage

#179031
jesprut
Deltagare

I veckan så kom det lite packet 🙂

I det ena fanns dessa 🙂

justerbara kamdev

Och i det andra detta.

innovate LC-1 bredbandslambda

Denna lång helg har det tyvärr inte blivit många knop gjorda, och detta beror helt enkelt på att jag ledsnade redan i torsdagskväll. Höll på att plocka isär och inspektera korttoppen som ska iväg på portning. Tyvärr så tyckte jag att det var alldeles för mycket glapp i nästan alla styrningarna (Bara en eller två som var riktigt bra) och ska jag lägga ner pengar på att få toppen portad så ska den helst vara i toppskick.

Sen var det även lagrena till kamaxlarna som var riktigt dåliga, fulla med stora repor och nästan som att det ha försvunnit en beläggning på vissa ställen så det är fullt med grader.

Så nu är jag på jakt efter en till, har ni eller känner till någon som har en korttopp i bra skick hör av er! 🙂

Trots detta har jag faktiskt jobbat lite med projektet. Genom att studera el-scheman över LH och EZK systemen. Mer om varför detta görs kommer säkert i veckan när jag förhoppningsvis får ett paket 🙂

Ha de fint

//Jesper

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng